כופתאות גבינת שמנת מהמטבח האילטקי

רכיבים

• גבינת שמנת (חבילה 1)
• ביצה אחת + 2 חלמונית
• רבע כפית קינמון
• כפית תמצית וניל
• 4 כפות קמח תירס
• 3 כפות סוכר לבן (לתערובת)
• 1 כף סוכר לבן (למים)
• להגשה: קונפיטורת תות שדה/דובדבנים

הכנה

מערבבים היטב, משהים במקרר ל-45 דקות
מרתיחים 3 כוסות מים, עם סרט מקליפת תפוז וכף סוכר
בעזרת כף "מוזגים" פנימה מהתערובת אל המים, לבישול של 4 דקות (עד שהכופתאות צפות)
אוכלים עם קונפיטורת תות שדה ודובדבנים